23.kolo KPPB - SLC Olympique 9:4 (4:2)

01.01.2010 11:45

  25.04.2010  
Čas: 08:00
Hala: Šh.Mladosť
Súper: Olympique
Výsledok: 9:4 (4:2)
Kan. bodovanie:

Sivíček, Polomský (Mráz), Mráz (Mlynarovič),Sivíček (Torok), Polomský (Mlynarovič), Sivíček(Torok), Torok (Sivíček), Polomský, Bašťovanský (Horvát)

Karty: nikto
Zostava:

Horvát - Štefanák, Polomský (C),Mlynarovič, Mráz - Bašťovanský, Čuhár, Sivíček, Torok 

Komentár: 

Hviezdy boli dnes postavené úplne naopak. Duri Torok bol prvý v šatni (7:26), Ondro beroun vkuse kecal a prvý krát sme porazili Olympique. Efektne sme využili pomalší ranný rozbeh Olympiqu. Najpr Ondro vybojoval loptu na vlastnej polke a sólom ju doviezol až do brány. Následne pekná akcia, ktorú spustil Mlynky (logicky si vybral prihrávkou Brana,ale ten nemá predsudky a naservíroval humenskému kapitánovi, ktorý elegatne skóroval). Perfektnou bombou do vinka súper korigoval. Prišiel však jednoduchý out a Braňo na zdadnej dával na 3:1. Dlho sme sa netešili a presná bomba znamenala opäť korekcou na  3:2. Našťastie Duri ukázal svoje zrýchlenie a pripravil pre Ondra gól ešte do polčasu. V druhej polke prišiel krásny vinkel Brča po Mlynkyho priklepnutí. Od toho momentu súper často prepadával, čo je voda na mlyn pre exjosťákov Dura a Ondra. Rázom bolo 7:2. Olympique skúsil powerplay ale kapitán Brčo dál svoj prvý hatrick za KPPB. Bašťo sa ešte prezadil po Oliho peknej kolmici. Dostali sme ešte 2 góly po našej nepozornosti, ale to nám dobrý pocit z celého zápasu nevzalo. 

Fotku dole ešte nechávame, humenčan dnes ukázal ako sa to hrá a páska mu svedči. No napriek tomu Mlynky po zapáse zadrel: "nehra sa mi po nim dobre"

(c) VM 2008 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode