4. kolo: KPPB - JVP Akademik "A" 12:3 (5:1)

11.10.2009 12:02

 

Dátum: 11.10. 2009  
Čas: 9:30
Hala: Šh. Mladosť
Súper: JVP Akademik "A"
Výsledok: 12:3 (5:1)
Kan. bodovanie: Sivíček (Torok), Kontšek (Mráz), Mlynarovič (Mráz),  Bednár (Sivíček), Sivíček (Torok), Torok (Bednár), Torok, Čuhár (Mráz), Torok (Sivíček), Sivíček (Polomský), Bednár (Mlynarovič), Bednár (Sivíček)
Karty: nikto
Zostava: Petrle - Čuhár (C), Kontšek, Mlynarovič, Mráz - Polomský, Bašťovanský, Torok, Sivíček - Bednár
Komentár: 

 Coach Seky dnes vhodne prispôsobil zostavu novicovi Ďurimu. Prvá 4ka vybehla s cieľom od začiatku súpera zatlačiť. Realita bola však taká, že sme z prvej akcie súpera prehrávali. Na radu tak prišla naša druhá 4 ka a exJostáci ukázali svoju silnu stránku -1:1. Mlynkieho 4ka si následne napravila reputáciu a 2 gólmi (Mišova bomba a Mlynkyho strela z prvej) spustila únik. Jugošov prvý pobyt na placi znamenal gól na 4:1. Duri sa ešte len zastreloval, resp. servírovl spoluhráčom a tak na 5:1 dával Ondro. V druhom polčase sme súpera dorazili. Pekná akcie končili často v sieti. Duri začal vymetať pavúčiny, prvý krát v tejto sezóne sa presadil bombou Putko. Za zmieku určite stojí aj Jugošov druhý hatrick po sebe z pozície beka. Daľšie hatricky pridali Ondro a Duri.

Duri vitaj u nás. Kto ti vymyslel priezvisko? 10 minút som hladal prehlasované O na klavesnici, nenašiel som a tak si mi pokazil nedelu!!! Tep mám tristosemdesát..

 

 

(c) VM 2008 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode