Mlynkyho 300. súťažný zápas

14.01.2013 15:56

El Salebro del Baraberi Martin "Mlynky" Mlynarovič nastúpi tento víkend na svoj 300. súťažný zápas (ak by sme rátali aj štarty na turnajoch, číslo by sa blížilo k 350). Zaknihoval v nich neuveriteľných 265 gólov, 158 prihrávok a teda spolu skvelých 423 kanadských bodov.

Pri tejto príležitosti sme majiteľa nášho klubu a hráča s č. 14 "vyspovedali":

Je to vôbec možné?

:-)

Čomu vďačíš za toto jubileum?

Mojim spoluhráčom, mojim najbližším v rodine, mojej povahe a šťastiu.

Ktoré obdobie/sezónu považuješ za naj?

Pre klub rok 2011 kedy sme skončili na 2. mieste v 2. Sl. lige a vyhrali turnaj v Porte. Individuálne mi najviac vyšla sezóna 2005/2006 s 71 kanadskými bodmi (51 gólov). Dodnes držím rekord klubu. 

Naopak, kedy sa najmenej darilo?

Za tých 14 rokov sme prežili rôzne skoky, či pády. Najťažšie bolo po návrate do 2. Sl. ligy z extraligy, kedy sme sa nevedli zaradiť. Časť starej partie skončila z rodinných a zdravotných dôvodov, podržali však ostatní Barabéri, káder sa omladil a prišiel aj spomínaný naj rok 2011.

Ktorý tvoj gól bol ten naj?

Najkrajší bol na turnaji v Prievidzi z voleja a pavúk sa pratal preč... Najdôležitejší v baráži o extraligu kedy sme si nemohli dovoliť proti Klaštornej Košice remizovať a udrel som GWG na 3:2 90 sekúnd do konca.

Ako sa darí v aktuálnej sezóne?

Sme realisti, momentálne na miestach v tabuľke na ktoré máme. Nerobíme žiadnu paniku, opäť sme výrazne omladili káder o mladé talenti, ktoré pravidelne dostávajú príležitosť. Musíme byť trpezliví, ale húževnatí a pracovať v klube najlepšie ako sa dá.

 

 

 

 

(c) VM 2008 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode