Na turnaji ČSP poslední

05.08.2017 18:22

Tradičny turnaj sa odohral v Hodoníne.

My sme naň vycestovali v zostave: Horvat - Bastovansky Ondrejkovic Bohmer Sivicek - Polomsky Matyas Cibak Bednar - Mlynarovic Csicsay

Hodotenie trenera J Janika

 Na prvý turnaj sezóny sme išli v kombinovanej zostave. V Hodoníne sme odohrali 3 kvalitné zápasy. Tango Hodonín, Démoni Česká Lípa a Waild Boys boli zárukou, že latka sa v príprave nastavila vysoko. Bola to skvelá príleźitosť na rozohratie sa, odohrali sme zápasy, v ktorých sme mali skvelé minúty a momenty, ale boli tam aj pasáže a situácie, ktoré ma nepotešili, očakával som lepšie taktickejšie riešenia, bez fatálnych a zbytočných chýb, ktoré súperi využivali a trestali. Napríklad zápas s Wild Boys sme najmä 1.polčas odohrali skvele. V 2.polčase sme však už kondične odchádzali, robili sme taktické, ale aj individuálne chyby. O výsledku však rozhodol predovšetkým famózny výkon Mareka Kušníra, ktorý chytil minimálne 3-4 tutovky a má velký podiel na remíze. 
Pokračujeme ďalej, je toho dosť, čo musíme do začiatku súťaže vylepšit, z tohoto pohĺadu boli tieto zápasy veĺmi poučné. Dík patrí odo mňa všetkým hráčom za prístup a ochotu odmakať zápasy, v týchto horúcich dňoch. 
 


1. zapas vs Tango Hodonin 1:3 
KB: Matyas (Sivicek)
2. zapas vs Ceska Lipa 3:6
KB: Csiscasy (Matyas) Csicsay (Matyas) Mlynarovic (Polomsky)
3. zapas vs Wildboys 4:4
KB: Ondrejkovic Ondrejkovic (Bohmer) Mlynarovic (Polomsky) Csicsay (Matyas)
 

 

 

 

(c) VM 2008 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode