Rozhovor s Martinom "Mlynkym" Mlynarovičom

08.05.2014 08:55

Kedze prvy rozhovor mal velky ohlas a uspech medzi citatelmi, rozhodli sme sa dnes oslovit Martina “Mlynkyho” Mlynarovica majitela, prezidenta a stale aktivneho hraca futsaloveho teamu Barabarov a polozit mu par otazok.

Martin so 40 golmi si na druhom mieste v tabulke strelcov, v zakulisi ti nikdo nepovie inak ako “tichy zabijak”. Mozes odhalit tajomstvo tejto streleckej productivity?

Najprv ešte musim povedať, že neviem zabudnúť na to ako Beeeda remizoval v tenise s bezrukym Frantíkom co nohama psal i maloval...Pred zaciatkom sezony som sa radil so starsou generaciou mojich spoluhracov, co spravit aby som atakoval krala strelcov. Vymysleli takzvanu biliardovu stragegiu. Doslova mi povedali: “ Motaj sa okolo tyciek, nedaj sa zasnookrovat a my ta budeme nastrelovat v spravnom uhle aby to padalo do brany. V ramci predsezonej pripravy som sa poctivo pripravoval v McDonalde aby som sa co najviac briblizil tvaru biliardovej guly a vidite vysledok  dostavil.

Nie je verejnym tajomstvom ze velmi rad vymyslas nove signale a rad ich nazyvas podla tvojho aktualneho ucesu?

Ano je to pravda uz som dal vela golov zo signalov ako “kotleta, lysina ci koleso” . Vyhodou je ze staci ukazat na moju hlavu a spoluhraci hned vedia co ideme zahrat.

Jedna otazka prisla priamo od Milana “Labjana” Matyasa: Mlynky uz sme ti vyhrali tolko trofeji….budes ich mat kam dat v tom tvojom “mini”bytiku?

Je pravda ze chlapcom vdacim za vela, vyhrali pre mna a klub vela vzacnych poharov z medzinarodnych turnajov ci domacich sutazi. No mam uz zalozny plan….ak dovezieme dalsi pohar z Barcelony tak sa stahujem k svokricke do Labu a z bytu spravim “ Sien Slavy” Baraberov.

Mlynky neslo si nevsimnut ze posledne tyzdne si skvelej forme. Mozes odhalit recept na ziskanie takejto skvelej kondicky?

Priznam sa inspirovali ma mladsi spoluhraci. Dlho som ich sledoval ako popijaju rozne energeticke drinky pred zapasom, pripadne sa krmia tabletkami neznameho povodu po zapasoch ci mazu svoje telo roznymi specialnymi mastami. Len nedavno som zaradil do svojho jedalnicka vyzivovacie doplnky ako napr: kreatin, rastovy hormon, krvne konzervy, EPO a testoteron. Vysledky sa hned dostavili….

Prezradis nam nieco aj so svojho sukromnia, pripadnych cielov, ci snov do buducnosti?

Dnes sa Rogerovi Federerovi narodili druhykrat po sebe dvojicky. Mam za ciel tento jeho rekord prekonat a tym rozsirit clensku zakladnu Baraberov.

(c) VM 2008 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode