Rozhovor s Mlynkym pred finále

01.07.2020 21:01

Ako si spokojný s doterajším priebehom sezóny ?

Čísla máme dobré. Cieľ bol skončiť do 3. mieste a ísť tak do play off z dobrej pozície. Skončili sme druhí, takže spokojnosť. Další cieľ byť najhoršie 3. sme tiež splnili, kedže sme vo finále. Náročné bolo 1/4 finále s mEleven, kedže sme prvý zápas prehrali na penalty. Otočili sme to. Mal som na jednej strane obavu a na druhej som veril, že to otočíme. Jednak som veril trénerovi a jeho rozvahe, kvalitným hráčom a oprel som  aj o pomoc hráčov z L40, ktorí mali hlavne ukázať, že je  rozdiel medzi ísť si zahrať a ísť vyhrať. Semifinále proti futbalovému a talentovanému Beponu sme zvládli výborne, v kabíne bola pohoda.  Musím pri tejto príležitosti poďakovať Prezidentovi a členom VV SFBA. Spôsob akým ustáli koronu je pre mna ukážkový. Mnoho líg to skončilo, ale SFBA to dohrá. Páči sa mi aj, ako sa k tomu postavili bratislavské kluby. Cca 90% z nich to chcelo dohrať a aj dohráva. To hovorí za všetko.

 

Čo si myslíš o finálovom súperovi ?

Partia okolo Grednyho jun., Rejža, Dušana či iných má moje uznanie za to, že FOFO ešte funguje. Mnohí hráči sa rozutekali z pochopiteľných a logických dôvodov. Oni však ostali a držia to. Martin Grendár bol pre mňa veľkou inšpiráciou. Jeho úpechy sa nedajú zopakovať, ja sa však pokúšam aspon trochu k nim priblížiť. Pamätám si keď mi raz po zápase (3:9) napísal:"dal si nám 3 góly a to je veľa! veľmi veľa!" Ja že raz ťa porazím...On že je to možné Aj sa mi to podarilo, s Bčkom som porazil Cčko, s Ačkom Bčko, ale Ačko som ešte neporazil, zatiaľ...

 

Aký máte cieľ ?

Finále chceme vyhrať. Ja nemám rád, keď hrá niekto proti favoritovi a napíše, že my nemáme čo stratiť. My máme čo stratiť. Hrá sa o majstra a porazený bude druhý. Áno, viem proti komu ideme hrať. Ja som sa však pri mojom minulotýžďnovom kontakte s hráčmi pozrel každému do očí. Viem čo som tam videl...Další cieľ je, aby sa online na zápas pozeralo aspoň 200 ľudí a v hale bolo 150 plus. Vtedy budem spokojný.

 

Prezradíš svoj tip na výsledok ?

Čo ja viem ? :-) Jeden zo zápasov vyhráme na penalty .-)

 

(c) VM 2008 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode